Alle getoonde prijzen zijn exlcusief BTW!

Multidos

Multidos

Multidos

 

Wilt u gezondere en fittere koeien?

 

Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Multidos voor u.

 

Voorkomt slepende melkziekte en verhoogt de gezondheid en melkproductie van uw koeien.

 

De Multidos is aan te sluiten op ieder type melkrobot, melkinstallatie, krachtvoerbox.

 

De Multidos is een automatische pomp die aangesloten wordt op het voerstation of de melkrobot waarmee automatisch vloeibare krachtvoermiddelen zoals propyleenglycol en ketoprotect toegevoegd kunnen worden aan het rantsoen.

 

Koeien worden direct bijgestaan tijdens de negatieve energiebalans na het afkalven en krijgen extra mineralen of andere toevoegingen ten behoeve van de productie.

 

De hoeveelheid vloeibaar krachtvoer is instelbaar in de voertabel, melktabel of individueel per dier.

 

Wij leveren alléén de Multidos met onze installatie.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Wil je meer weten? Bekijk hier de film over de Multidos van HansKamp: 

Multidos:

 

Automatische, exacte en individuele vloeibare toevoegingen aan krachtvoer

 

Voorkom slepende melkziekte en verhoog de gezondheid en melkproductie van uw koeien met MultiDos.

 

Multidos productinformatie

 

MultiDos, doseren van vloeibaar krachtvoer en additieven

 

Gezonde koeien, dat wil iedere veehouder. Gezonde koeien dragen immers bij aan een financieel gezond bedrijf. Door vloeibaar  krachtvoer en additieven toe te voegen aan het rantsoen is het mogelijk om een negatieve  energiebalans bij uw koeien te voorkomen. Hanskamp heeft speciaal voor alle veehouders die vloeibaar krachtvoer en additieven naast het krachtvoer willen verstrekken de MultiDos ontwikkeld. Deze MultiDos is de opvolger van  onze vertrouwde PropyDos.

 

Gezonde koeien, gezond bedrijf

 

Iedere koe heeft een andere voederbehoefte. Door iedere koe de juiste hoeveel voedingsstoffen te geven, is de koe in staat om optimaal te produceren. Naast het basisrantsoen is het soms nodig om een koe iets  extra's te geven. Bijvoorbeeld op het moment dat een koe start met de lactatie. Het is onomstotelijk bewezen dat wanneer we een verse koe vloeibare energie geven deze koe geen symptomen van slepende melkziekte meer vertoont, gezonder is en meer melk produceert. Met de MultiDos kan iedere veehouder de koe die het nodig heeft wat extra's geven, dit kan zowel preventief als curatief. Een gezonde veestapel zorgt voor lage veterinaire kosten en hogere melkopbrengsten. Het resultaat: Gezonde koeien die zorgen voor een gezond bedrijfsresultaat.

 

MultiDos van Hanskamp, uw winst, slepende melkziekte, ketose, vloeistoffen doseren, krachtvoer

 

Automatisch en exact doseren

 

Met de MultiDos is het mogelijk om iedere koe individueel de juiste hoeveelheid vitamines, mineralen en vloeibare energie te verstrekken, aangestuurd als 3e of 4e voersoort. U koppelt de MultiDos direct aan uw krachtvoerstation of melkrobot, u geeft aan welke koeien welke hoeveelheid vloeibaar krachtvoer nodig hebben en het doseersysteem doet de rest. De praktijk heeft bewezen dat koeien op deze manier het product uitstekend opnemen. Deze MultiDos is zo ontwikkeld dat het  ongeacht de buitentemperatuur altijd dezelfde hoeveelheid vloeistof doseert. Bij  temperaturen tussen de 35°C en -5 °C  worden de vloeistoffen zonder problemen weggepompt. Dit kan dankzij de speciale HanskampQualityTube.

 

Past altijd!

 

Elke MultiDos container biedt plaats voor 2 MultiDos pomp eenheden. Ideaal wanneer er twee voerstations naast elkaar staan. Dankzij de ruime transparante container van 30 liter is in één oogopslag te zien hoeveel vloeibaar krachtvoer er nog beschikbaar is. Het is zelfs mogelijk om een vlotter aan te brengen waardoor de container automatisch bijgevuld wordt. Wilt u de MultiDos pomp unit aan de wand te bevestigen? Dit kan door middel van de behuizing die aan de muur bevestigd kan worden. Door deze wandbevestiging is deze MultiDos eenvoudig te combineren met uw melkrobot. Ongeacht het merk voerstation of melkinstallatie, de MultiDos past altijd!

 

 

HAPPYFARMER.NL  •  MELKROBOT ONDERDELEN  •  STAL BENODIGDHEDEN  • MELKSTAL ONDERDELEN • SCHERP GEPRIJSD, GOEDE SERVICE!

DELAVAL  •  FULLWOOD  •  GEA  •  SAC  •  BOUMATIC  •  DAIRYMASTER  •  WESTFALIA  •  MANUS  •  SURGE


  • Model: 106000
  • Beschikbaarheid: Op voorraad