Alle getoonde prijzen zijn exlcusief BTW!

Varmigo Infrarood verwarming Lely melkrobot

Varmigo Infrarood verwarming Lely melkrobot

Varmigo infrarood verwarming voor melkrobot en melkstal
Houdt uw Lely melkrobot vorstvrij.

 

Door de combinatie van geavanceerde infrarood lange golf technologie met de beste materialen, presteert de Varmigo beter dan alle andere verwarmingmethodieken.

 

Tot op heden was u altijd gewend te denken in kubieke meters, terwijl de infrarood-verwarmingspanelen juist enkel uw vierkante meters hoeven te verwarmen. Hier valt een fenomenale winst te behalen als we het hebben over energie besparen.

 

Stelde u zich ooit de vraag, “waarom zijn deze grote ruimtes of hallen toch altijd zo koud”? Het antwoord op deze vraag is simpel, tot op heden was er gewoonweg geen doeltreffende manier om grote ruimtes of hallen te verwarmen en als ze er al waren, dan moesten er bergen aan energie en dus ook geld, ingestopt worden om een klein beetje warmte te creëren.

 

De revolutionaire ontwikkeling van de infrarood-verwarmingspanelen zorgt ervoor dat dit vanaf heden tot het verleden behoort.


Veilig en CO2 neutraal

Door de afwezigheid van open vlammen worden risico’s van giftige gassen (zoals koolmonoxidevergiftiging) volledig geëlimineerd. Dit resulteert in een veilig gebruik en een veilige werk– en/of leefomgeving. Tevens zijn deze panelen weerbestendig oftewel IP 65.

Omdat de panelen gevoed worden door elektriciteit, en er dus geen enkel verbrandingsproces bij komt kijken, zijn de Varmigo modules volledig CO2 - neutraal, milieuvriendelijk en voor 98% recyclebaar. Het paneel is CE-conform en gecertificeerd door SGS.

 

Energiebesparing

In vergelijking met gasverwarmers verbruikt het Varmigo paneel tot 60% minder energie. Infrarood-verwarmingspanelen verwarmen rechtstreeks de objecten zonder de lucht eerst te moeten opwarmen. De infrarood straling wordt door de objecten opgenomen en vervolgens weer afgegeven (accumulerende werking), waardoor de werking extra effectief wordt.

 

Binnen enkele minuten is de Varmigo op bedrijfstemperatuur. U ervaart een homogene, sensationeel verwarmde ruimte, zonder oranje licht uitstraling zoals bij korte golf.


Het Varmigo gevoel

Infrarood straling wordt op een heel doeltreffende manier opgenomen door het lichaam en geeft een warm comfortabel gevoel en verbetert de werkomstandigheden.

 

Varmigo verwarmd niet de lucht, maar de aanwezige objecten en lichamen. Dus geen convectie en warmteverlies. Objecten houden hun warmte langer vast dan lucht, groot voordeel hierbij is dat wanneer een deur opengaat er geen temperatuursverval zal plaatsvinden en dus de temperatuur constanter en homogener blijft. De lucht blijft koel, terwijl U de straling van het paneel als aangename warmte zult ervaren!


Gezondheid

Koudere lucht is veel gezonder dan warme lucht. Denk hierbij aan een verademende wandeling in de koude winterlucht terwijl de zon schijnt!

 

Met Varmigo haalt U de zon in huis!

Infrarood straling heeft een heilzame werking op het menselijk lichaam. Algemeen bekend is dat deze de doorbloeding stimuleert. Wanneer de lucht niet verwarmd wordt vindt er ook geen luchtcirculatie plaats en daardoor ook geen stofcirculatie. Infrarood straling helpt U om de ruimte te drogen en zal bacteriegroei (schimmels) tegengaan.

 

Onderhoudsvrij, lage montagekosten en flexibel hergebruik.

Natuurlijke infrarood verwarmingspanelen hebben geen onderhoud nodig, omdat ze geen bewegende onderdelen, branders, filters of brandstofleidingen bevatten en er geen dure kwartslampen hoeven te worden vervangen.

Eenvoudige montage met de bijgeleverde (wand) montagebeugels.

Extra accessoires zoals een U-beugel, draaibare wandmontage of een statief voor het verplaatsen van een module zijn optioneel leverbaar. Indien u uw ruimte later anders in wilt richten, of uit wilt breiden, of bij een verhuizing, zijn de modules eenvoudig te verplaatsen.


Toepassing

Deze panelen zijn bijzonder geschikt voor het verwarmen van grote (hoge) ruimtes zoals: industriehallen - sporthallen - loodsen - garages - tenten - kerken - dierenverblijven - etc.

Ook uitermate geschikt als zone-verwarming in magazijnen - terrasverwarming - winkels -opslagruimtes en werkruimtes waar niet de gehele ruimte opgewarmd hoeft te worden.

Tevens geschikt voor het vorstvrij houden van de melkrobot en voor in de melkstal om comfortabel te kunnen melken.


Model Afmetingen
            Gewicht     kWh  Opp.                Prijs Excl. BTW

Large 500 x 830 mm    14,0 kg     2,2    40 m²       € 743,76LELY  •  DELAVAL  •  FULLWOOD  •  GEA  •  SAC  •  BOUMATIC

HAPPYFARMER.NL  •  MELKROBOT ONDERDELEN  •  SCHERP GEPRIJSD, GOEDE SERVICE!

Type Lely melkrobot
Kies hieronder voor filter Lely A2, Lely A3, Lely A4
  • Model: 909015
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €743,50