Multidos


Wilt u gezondere en fittere koeien?

Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Multidos voor u.

Voorkomt slepende melkziekte en verhoogt de gezondheid en melkproductie van uw koeien.


De multidos is aan te sluiten op ieder type melkrobot, melkinstallatie, krachtvoerbox.

Wij leveren alléén de Multidos met onze installatie.
Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Wil je meer weten? Bekijk hier de film over de Multidos van HansKamp:

Multidos:

Automatische, exacte en individuele vloeibare toevoegingen aan krachtvoer


Voorkom slepende melkziekte en verhoog de gezondheid en melkproductie van uw koeien met MultiDos.


Multidos productinformatie

MultiDos, doseren van vloeibaar krachtvoer en additieven
Gezonde koeien, dat wil iedere veehouder. Gezonde koeien dragen immers bij aan een financieel gezond bedrijf. Door vloeibaar  krachtvoer en additieven toe te voegen aan het rantsoen is het mogelijk om een negatieve  energiebalans bij uw koeien te voorkomen. Hanskamp heeft speciaal voor alle veehouders die vloeibaar krachtvoer en additieven naast het krachtvoer willen verstrekken de MultiDos ontwikkeld. Deze MultiDos is de opvolger van  onze vertrouwde PropyDos.

Gezonde koeien, gezond bedrijf
Iedere koe heeft een andere voederbehoefte. Door iedere koe de juiste hoeveel voedingsstoffen te geven, is de koe in staat om optimaal te produceren. Naast het basisrantsoen is het soms nodig om een koe iets  extra's te geven. Bijvoorbeeld op het moment dat een koe start met de lactatie. Het is onomstotelijk bewezen dat wanneer we een verse koe vloeibare energie geven deze koe geen symptomen van slepende melkziekte meer vertoont, gezonder is en meer melk produceert. Met de MultiDos kan iedere veehouder de koe die het nodig heeft wat extra's geven, dit kan zowel preventief als curatief. Een gezonde veestapel zorgt voor lage veterinaire kosten en hogere melkopbrengsten. Het resultaat: Gezonde koeien die zorgen voor een gezond bedrijfsresultaat.

MultiDos van Hanskamp, uw winst, slepende melkziekte, ketose, vloeistoffen doseren, krachtvoer

Automatisch en exact doseren
Met de MultiDos is het mogelijk om iedere koe individueel de juiste hoeveelheid vitamines, mineralen en vloeibare energie te verstrekken, aangestuurd als 3e of 4e voersoort. U koppelt de MultiDos direct aan uw krachtvoerstation of melkrobot, u geeft aan welke koeien welke hoeveelheid vloeibaar krachtvoer nodig hebben en het doseersysteem doet de rest. De praktijk heeft bewezen dat koeien op deze manier het product uitstekend opnemen. Deze MultiDos is zo ontwikkeld dat het  ongeacht de buitentemperatuur altijd dezelfde hoeveelheid vloeistof doseert. Bij  temperaturen tussen de 35°C en -5 °C  worden de vloeistoffen zonder problemen weggepompt. Dit kan dankzij de speciale HanskampQualityTube.

Past altijd!
Elke MultiDos container biedt plaats voor 2 MultiDos pomp eenheden. Ideaal wanneer er twee voerstations naast elkaar staan. Dankzij de ruime transparante container van 30 liter is in één oogopslag te zien hoeveel vloeibaar krachtvoer er nog beschikbaar is. Het is zelfs mogelijk om een vlotter aan te brengen waardoor de container automatisch bijgevuld wordt. Wilt u de MultiDos pomp unit aan de wand te bevestigen? Dit kan door middel van de behuizing die aan de muur bevestigd kan worden. Door deze wandbevestiging is deze MultiDos eenvoudig te combineren met uw melkrobot. Ongeacht het merk voerstation of melkinstallatie, de MultiDos past altijd!

HAPPYFARMER.NL  •  MELKROBOT ONDERDELEN  •  SCHERP GEPRIJSD, GOEDE SERVICE!
LELY  •  DELAVAL  •  FULLWOOD  •  GEA  •  SAC  •  BOUMATIC

Multidos

  Prijs op aanvraag  

  • Model: 106000
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €0,00


Gerelateerde producten

Multidos sproeierhouder AC

Multidos sproeierhouder AC

Tbv Multidos

€35,15

Multidos kogellager

Multidos kogellager

     

€3,27

Multidos rotor

Multidos rotor

Tbv Multidos

€41,58

Multidos quality tube

Multidos quality tube

Bij zwarte rollers

€39,93